EEN BEHANDELING

Mijn tarief voor een volledige behandeling is €50 exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Heelsum, GLD). Dit is inclusief anamnese, behandeling en eventueel doormeten met de biotensor om tot de juiste voeding te komen. Na de eerste behandeling maken we afspraken voor het vervolg. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Jamaica den Heijer l Paarden osteopaat i.o.
06-11623934 (stuur gerust een whatsapp)
Info@jamaicanitbetter.nl

Kvk nummer: 78115582
Btw nummer: NL098518148B02

Opleidingen:

EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Houd bij het plannen rekening met onderstaande punten om zo een optimaal resultaat te behalen:

  • Plan de afspraak op een rustig moment op stal (niet onder voedertijd) en kies een rustige plek zodat het paard kan ontspannen. Het is fijn als het paard droog is.
  • Na de behandeling dien je twee dagen te stappen en in totaal vier dagen niet te rijden, zodat het paard de tijd krijgt de behandeling te verwerken en een nieuwe balans te vinden. Vrije beweging is een must!
  • Als eigenaar ben je bereid om adviezen op te volgen en samen te streven naar een optimaal resultaat. De gezondheid en welzijn van het dier staan hierbij altijd centraal.
ALGEMENE VOORWAARDEN

Door een afspraak te plannen ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden:

  • We gaan altijd naar eer en geweten met elkaar om.
  • Als je een afspraak afzegt binnen 24 uur voor aanvang, heb ik het recht de kosten van een behandeling door te berekenen.
  • Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onvoorziene ongemakken van het paard voor, tijdens of na de behandeling.