"Een training versterkt de behandeling, een behandeling versterkt de training."


SAMEN EEN SUPERTEAM

Herken je dit: je bent aan het trainen maar loopt steeds vast op hetzelfde punt. Je paard is zo nu en dan opstandig en het lukt je maar niet om dat superteam te worden waar je zo van droomt. Is het een lichamelijke blokkade of begrijpt hij gewoonweg niet wat je wilt?

Heel veel mensen kennen deze perioden met hun paard. Het is dan soms verleidelijk om naar hulpteugels of een scherper bit te grijpen, maar het kan ook anders! Samen met Antoinette Pes wil ik jou hierbij helpen. Door onze verschillende expertise, namelijk die van een instructrice en van een osteopaat, kijken we anders. Door samen te kijken zien we de mogelijkheden van jouw paard, en ook wat hem nu blokkeert. Samen helpen we jouw paard om in vrije beweging én tijdens de training een blij een soepel paard te zijn, en tegelijk wordt jij ondersteund om hem soepel te houden en samen een superteam te worden!

ONS AANBOD

Een uitgebreide anamnese
We starten met een anamnese waarbij we samen het paard beoordelen in stand en in beweging. We kijken hierbij elk vanuit ons eigen perspectief en vormen daardoor een complementair beeld over de blokkades en de mogelijkheden van het paard. Onze bevindingen bespreken we met je en maken samen een plan voor drie maanden. Daarnaast beoordelen we het zadel en kijken we met je naar de voeding. We geven hierin een advies als onderdeel van het plan.

Ons drie maanden pakket
Je kunt ook een pakket bij ons afnemen, dit betekent dat we je drie maanden helpen waarbij 3 behandelingen (á €45) en 6 lessen (á €35) zijn inbegrepen. Hierin zitten ook de uitgebreide anamnese én een anamnese na 3 maanden om de vorderingen en het vervolg te bespreken. Kosten hiervoor zijn in totaal €395. Dit betekent dat je naast de korting op de lessen en behandelingen, de eerste uitgebreide anamnese niet betaald (totale korting €145, exclusief reiskosten).

Kosten buiten het pakket

  • Eerste anamnese en stappenplan voor drie maanden (~90 minuten) €100
  • Lessen Antoinette (30-45 minuten) €40
  • Behandeling Jamaica (~60 minuten) €50
  • Tussentijdse anamnese €50
  • Reiskosten €0,30 per km vanaf Renkum, GLD

Natuurlijk ben je altijd vrij om na de uitgebreide anamnese of het drie maandenpakket met een andere osteopaat/therapeut en/of instructeur verder te gaan. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? 

Over Antoinette

Mijn naam is Antoinette Pes, en help mens en paard samen een superteam te worden. Ik geloof in het complete plaatje. Er kunnen dingen net niet helemaal kloppen, waardoor er geen fijne doorstroom is in jullie samenwerking. Bijvoorbeeld door een disbalans in het lijf van je paard, waardoor hij protesteert tegen wat jij zo graag wil bereiken. Dat kan te trainen zijn, maar wat mij betreft zou je dat altijd in combinatie moeten doen met een lichamelijke check.

Het kan ook zijn dat jullie elkaar niet helemaal begrijpen. We spreken nu eenmaal niet dezelfde taal, dus soms is dat best even puzzelen. Wat wil dat mens van mij en wat vertelt dat paard ons. Wanneer je inzicht krijgt in hoe het paard communiceert, vallen vaak de puzzelstukjes vanzelf in elkaar. Dat is waarbij ik jou kan helpen, zowel onder de man, aan de hand of aan de longe. Ik help jou zien wat je paard nodig heeft en hoe je tijdens de training tot dit complete plaatje kan komen! Meer over mij lees je op www.decirkelvanbalans.nl